Domestic Makelaars genomineerd als Finalist voor de Real Estate Awards 2024


29/05/2024

Met trots kunnen we mededelen dat Domestic Makelaars is geselecteerd als een van de drie finalisten in de categorie "Vastgoedonderneming van het jaar" voor de prestigieuze Real Estate Awards 2024. Deze erkenning is een bewijs van het harde werk en de toewijding van ons team om uitstekende diensten te bieden in de vastgoedsector.

We zijn enorm trots op ons team en hun prestatie om tot de laatste drie finalisten te behoren. We kijken vol spanning uit naar de uitreiking en zijn dankbaar voor de voortdurende steun van onze klanten en partners.

Over de Real Estate Awards

De Real Estate Awards worden elke twee jaar georganiseerd om de meest beloftevolle, inspirerende en innovatieve vastgoedprofessionals in de schijnwerpers te zetten. Of je nu een nieuwkomer bent in de sector, een ervaren vastgoedondernemer, of een baanbrekende tool hebt ontwikkeld, jouw expertise en bijdrage verdienen erkenning.

De uitreiking

Tijdens de uitreiking werden alle finalisten in de schijnwerpers gezet, waarbij Dirk en Olivia aan het woord kwamen in een video over Domestic Makelaars. Uiteindelijk hebben we met Domestic Makelaars de 3e plaats behaald. Hoewel we de hoofdprijs misliepen, zijn we ontzettend trots dat we bij de finalisten waren. Het overheersende gevoel is trots!

Vraag een schatting aanGratis schatting